SUZUKI RGV120 Reincarnate PART 3

Salam,

fasa kali plak cat frame. actual date untuk projek ni adalah pada 22 September 2013. maksudnya bulan depan cukup setahun lah projek ni. kantoi lama sebab tak ada api di plug. rupanya wayar tak pasang. dem betol.

frame belum cat
gambar frame RGV 120 yang dah togel. Rasanya frame ni lagi cantik dari Yamaha 125z.

bahagian sukar
bahagian yang susah aku utamakan. dah alang alang nak buat. Asalnya penuh dengan minyak part ni

dah cat
Dah setel cat. Aku buat semua ni dalam apartment, masa semua org tido, kipas hala keluar supaya bau cepat hilang. dan for sure aku pakai mask.

sample cat
sample bahagian dah di spray. ok la untuk org yang tak mahir mekanikal macam aku.

masuk engin
Siap masuk engine

To be continue …

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *