20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden

 

Salam dan hi,

20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden

 

Aku terbeli satu lampu solar powered light dengan motion sensor. Terbeli sebab harga RM10 sahaja dan takdak delivery charge. Bila tengok dalam website, benda alah tu nampak macam besar, tapi terperasan skru mounting dia satu ja. Bila baca description, memang kecik pun.

Berikut detailnya:

Features:
2 sensors: Light sensor and sensitive Motion sensor, save energy.
Solar Powered, easy for installation.
Auto identify day or night.
With waterproof function, and waterproof switch.
Switch inside for saving power during shipment.
Great useful lighting for your garden, yard, aisle, porch, patio, driveway etc.
Charge by free sunlight and light in dark when people near around 10ft close.
Green power, Green lighting.
UV protect ABS body, never fade.

Specifications:
Solar panel power: 5.5V, 0.55W
lithium battery: 3.7V-1200mAh
LED: 20pcs 2835 Lamp beads
Color temperature: 6000-6500K
Material: ABS
Working mode: infrared sensor
Charging time: 8 hours
Working time: full of electricity, according to 50 times a night, can work continuously for 4 days
Intelligent standby power: 0.05mAh
Light: White light
Product size: approx. 100*51*130mm/3.93*2*5.11”
Net weight: approx. 170g

Note:
Please allow 1-3mm differs due to manual measurement.
Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.

Included:
1X Lamp
1X Double-sided Adhesive Tape
1X Screw
1X User Manual   

20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden

Bila kita bukak dalam, nak tengok camana dia charging:

20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
20 LED Solar Light Power PIR Motion Sensor Wall Lump Outdoor Waterproof Garden
Dia guna batteri 18650. bateri yang sama untuk vape dan juga laptop. Chip untuk charging tu tak dak no siri la pulak. Kalau idak boleh reverse dan tambah solar panel sebiji dua untuk charge lebih dari satu bateri . Point dia kat sini, aku nak guna charging sistem dia untuk gantikan wireless door bell. Asyik tak perasan bateri habis ja.

Bila test waktu malam, pencahayaan agak ok lah. nampak la jugak benda depan mata walaupun tak lah terang macam lampu spotlight. Dari segi weather proof tak pasti lah. bahagian belakang bukan ada seal apa pun. Takut bila ribut, dan benda tu letak outdoor possibility air masuk mungkin ada.

Ok bye.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *