loceng rumah wireless paling mudah

 

Salam,

Ni contoh loceng rumah wireless (tanpa wayar) menggunakan loceng dari MR DIY. Harga dalam RM15 macam tu.

mod loceng rumah mr diy

Selain dari guna remote yang diberi, aku lebih suka mod dia bagi jadi macam loceng rumah orang lain. Mereka guna wayar. masuk piping bagai. Aku tak berapa nak minat sangat guna piping ni kalau ada option wireless.

 

Kalau guna button asal mungkin terdedah kepada vandalisme atau tercabut masuk longkang sebab lekat guna double sided je.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *