Password China cheap double din // double din cap made in china murah

Salam..

side2

Ni adalah password untuk double din jenis ni, atau model lain yang serupa.
Bila masuk Super User, ada benda boleh enablekan mcm TV dan GPS. Tapi sure tak boleh guna lah sebab hardware tak ada.

 

Super User : 12580

Tukar Logo : 0207

Bluetooth : 0000 atau 0123 atau 1234

img_20170516_222652 img_20170516_222656 img_20170516_222701

img_20170516_223026 img_20170516_223038

Post lama pasal double din ni : Part 1 , Part 2

Super user password credit to Winners

2 thoughts on “Password China cheap double din // double din cap made in china murah

  1. saya search YouTube, tv tu kena pasang antenna digital dgn small box digital receiver yg kereta punya.

    GPS kena guna CD atau memory card yg ada maps dlm dia

    • Salam,

      Antena digital + small box receiver tu sambung ke TV guna RCA cable kan? samada aux in atau mana mana RCA merah putih kuning.

      Yang pasal GPS rasa memang takkan jadi sebab cip GPS tak dak dalam board dia tu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *