SUZUKI RGV120 Reincarnate PART 1

Salam,

Sebiji Suzuki RGV 120 yang dibeli pada tahun 2000 akan aku hidupkan semula. Tak pernah start enjin sejak 3 tahun lepas selepas aku guna kereta. Banyak jasa motor ni. Nak jual sayang. Ingat enjin tu nak simpan buat Kobota ja. walaubagaimana pun, anak buah aku akan gunakan untuk pergi belajar so.. jom mula.

gambar sebelum dibaraikan takda pula. Ok, aku bukan pomen, last pomen motor ni aku silap pasang piston, terbalik, stuck kat blok. last last antar kedai.

suzuki rgv 120 sebelum
gambar sedang dibaraikan

rgv selepas
telah dibaraikan. perlu bawak semua komponen dan naik ke apartment. Buat kerja dalam lab ala ala omputih buat kerja kat basement.

To be continue ..

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *